Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Landskrona BoIS

Landskrona IP - konstgräs
11 oktober 2020
10:00

IK Wormo blå

Referat

Referat: Landskrona BoIS - IK Wormo blå

Det var ju tur att vi kunde ändra idrottsplats sådär i sista sekund, vilket möjliggjorde ett roligt avslut på en fantastisk fotbollshöst! En strålande oktobermorgon mötte oss på Landskrona IP och det var dags för ytterligare två spännande matcher mot BOIS. Kaffe till ledarna innan match och det vankades gofika till både de blå och randiga efter.

I vanlig ordning otroligt spännande och tät match. De två lagen har lite olika spelstilar och i alla matcher vi har haft under säsongen har det ibland visat sig vara ett vinnande koncept för ena stilen och i nästa match för den andra:).
Ingen ger heller upp utan båda lagen visar på verklig kämpaglöd! Trevlig stämning mellan lagen också!!

De blå fick idag bättre utrymme för sitt vackra passningsspel då planen var större än igår och det bjöds på den ena vackra passningen efter den andra. Flera vackra linjelöpningar med snygga inlägg eller avslut och BOIS-målvakten hade lite att göra. BOIS taktk med överlöpare vann mark när våra blå inte tittade bakom sig. Men det är bara att lära sig.
I slutminuterna lyckades de blå knipa poängen idag - men det kunde lika gärna ha varit på andra hållet! Fantastisk match!

Andra möten i serien

lör 18 apr 2020, 12:00 Landskrona BoIS - IK Wormo blå
lör 25 apr 2020, 12:00 IK Wormo blå - Landskrona BoIS
lör 2 maj 2020, 12:00 Landskrona BoIS - IK Wormo blå
sön 10 maj 2020, 12:00 IK Wormo blå - Landskrona BoIS
sön 4 feb 2024, 14:15 IK Wormo blå - Landskrona BoIS